IJsclub Avenhorn-De Goorn

Jeugdschaatsen

Jaarlijks leren gediplomeerde jeugdschaatsbegeleiders, opgeleid door de KNSB, kinderen van 7 t/m 12 jaar schaatsen. De lessen worden gegeven op ijsbaan De Westfries in Hoorn aan de hand van les programma’s, maar natuurlijk staat plezier voorop.

Zaterdag 17 december 2022 starten we weer en na ca. 11 lessen, schaatsen de kinderen af en ontvangen een schaatsvaardigheidspaspoort. Natuurlijk proberen de begeleiders de kinderen zodanig te begeleiden, dat ze elk jaar een niveau hoger kunnen komen (of misschien zelfs wel 2 of 3!). De lessen zijn op zaterdagochtend van 8.55-9.55 uur.

U dient zelf voor vervoer van en naar de ijsbaan te zorgen. Tip: probeer samen te rijden met vriendjes/vriendinnetjes of buurtkinderen).

De kinderen die meedoen aan het jeugdschaatsen, kunnen zich ook opgeven om mee te doen aan de jeugdwedstrijd, georganiseerd door de ijsbaan. Hiervoor ontvangen de jeugdschaatsers tijdig een bericht.

Mocht er voldoende natuurijs zijn, dan worden de lessen verplaatst naar ’t Troontje in Avenhorn. Hiervan ontvangt u tijdig bericht.

Wij adviseren onze jeugdschaatsers te schaatsen met combinoren.

Aanmelden jeugdschaatsen?

Lijkt het je leuk om (beter) te leren schaatsen? Geef je dan op via ons inschrijfformulier!

Kosten jeudschaatsen inclusief KNSB afdracht: €50,-
IJsclub lidmaatschap per gezin: €8,-
Na inschrijving graag dit bedrag over maken op rekeningnummer NL67RABO 03076 19508 tnv IJsclub Avenhorn – De Goorn onder vermelding van jeugdschaatsen en voor- en achternaam van je kind(eren).

Kijk voor filmpjes over het schaatsvaardigheidspaspoort op KNSB schaatsvaardigheidstesten.

error: Content is protected !!