IJsclub Avenhorn-De Goorn

Vrij schaatsen op De Westfries

Vrijdag 30 september vrij schaatsen voor obligatiehouders. Inloop tussen 18.30-19.00 uur waarna u tot 21.00 uur kunt schaatsen.

Zaterdag 12 november is er vrij schaatsen voor obligatiehouders. Omdat ook IJsclub Avenhorn-De Goorn in het bezit is van obligaties, kunt u op vertoon hiervan gratis schaatsen tussen 18.00 en 20.30 uur. Obligaties zijn af te halen bij onze penningmeester Peter Koopman.

Rabo ClubSupport
Ook dit jaar doen we weer mee met de Rabo ClubSupport Campagne!
Vanaf 5 t/m 27 september kunnen alle leden van de Rabobank weer hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs. Kijk op Rabo ClubSupport (rabo-clubsupport.nl) of stem nu direct in de Rabo App. Wij kunnen het geld dat de Rabobank hiervoor beschikbaar stelt natuurlijk heel goed gebruiken. Wij hopen dat u ons via deze weg van harte steunt en op ons stemt. Dank jullie wel!

Inschrijving toerschaatsen

Op vrijdag 7 oktober 2022 start het toerschaatsen weer . Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan contact met ons op. Inschrijving mogelijk tot 30 september.

error: Content is protected !!