IJsclub Avenhorn-De Goorn

Vrij schaatsen op De Westfries

Zaterdag 12 november 2022 is er vrij schaatsen voor obligatiehouders.
Omdat ook IJsclub Avenhorn-De Goorn in het bezit is van obligaties, kunt u op vertoon hiervan gratis schaatsen tussen 18.00 en 20.30 uur. Obligaties zijn af te halen bij onze penningmeester Peter Koopman.

Vrijdag 30 september 2022 vrij schaatsen voor obligatiehouders. Inloop tussen 18.30-19.00 uur waarna u tot 21.00 uur kunt schaatsen.

Rabo ClubSupport
Ook dit jaar doen we weer mee met de Rabo ClubSupport Campagne!
Vanaf 5 t/m 27 september 2022 kunnen alle leden van de Rabobank weer hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs. Kijk op Rabo ClubSupport (rabo-clubsupport.nl) of stem nu direct in de Rabo App. Wij kunnen het geld dat de Rabobank hiervoor beschikbaar stelt natuurlijk heel goed gebruiken. Wij hopen dat u ons via deze weg van harte steunt en op ons stemt. Dank jullie wel!

Inschrijving toerschaatsen

Op vrijdag 7 oktober 2022 start het toerschaatsen weer. Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan contact met ons op. Inschrijving mogelijk tot 30 september.

error: Content is protected !!